Den Norske kirke

Domkirken og St. Petri sokn

Du er her:Forsiden/Kultur i domkirken
Mange grunner til å komme til sentrumskirkene i høst.
Les mer
Les høstkatalogen for Søndag i sentrum
Domkirken er et godt sted å synge, og korene er en svært sentral del av domkirkens liv. Vi vil gjerne at flere skal på prøve seg, og vi har plass til sangere i nesten alle aldre. Vi er en kulturskole god som noen!
Les mer
Jeg vil synge i kor!
Vi sender nå jevnlig ut nyhetsbrev med god informasjon om konserter og andre arrangementer i domkirken og St. Petri.
Les mer
Hold deg oppdatert om alt som skjer
Den musikalske aktiviteten ved Stavanger domkirke ble etter hvert så omfattende at det ble nødvendig med ny organisering. I 1996 ble hele virksomheten lagt inn under et aksjeselskap; Domkirken Musikk AS – Stavanger. Domkirken menighet eier 100% av aksjene i selskapet. Selskapet fungerer som et administrativt sekretariat for musikkvirksomheten i Stavanger domkirke.
Les mer
Domkirken musikk AS
Domkirken må stenges - lenge
Vi får et av norges beste orgler
Reparasjonen av orgelet i domkirken ser ut til å få en svært god løsning. Ikke bare blir orgelet reparert, det blir langt bedre enn det noen gang har vært. Dessverre må domkirken stenges i to perioder for at alt arbeidet skal gjøres ferdig. Les mer i Rogalands avis lørdag 31. januar.
Les mer
Vi får et av norges beste orgler
Messias-konserter i domkirken:
Takk for store opplevelser
Tradisjonen tro blir enten Juleoratoriet eller Messias fremført i domkirken før jul. Flere har sagt at årets Messiaskonserter er de flotteste de har opplevd her i byen. En stor takk til domkantor Oddgeir Kjetilstad og alle som var med i kor, orkester og som solister. Her kan du se bilder.
Les mer
Takk for store opplevelser
Det Norske Katedralensemblet, Per Fugelli, Babettes gjestebud, Barnas dag, Stavanger domkor og Bach. Programmet for årets Svithudagene har noe for alle. Det håper vi. Sjekk programmet ved å følge lenken.
Se programmet her.
Mangfold på Svithundagene
Onsdag 10. september kl 19.00
Evensong i domkirken
Stavanger domkor var i mai på turne i England. Nå tar domkoret opp den anglikanske tradisjonen med Evensong. Allerede onsdag kveld kan du oppleve denne stemningsfulle kveldsmessen i domkirken.
Les mer
Evensong i domkirken

Stavanger domkirke

Haakon VIIs gate 2
NO-4006 STAVANGER
Telefon: 51 84 04 00

Powered by Cornerstone