Den Norske kirke

Domkirken og St. Petri sokn

Du er her:Forsiden/Hva kan vi gjøre for deg?
Domkirken er et godt sted å synge, og korene er en svært sentral del av domkirkens liv. Vi vil gjerne at flere skal på prøve seg, og vi har plass til sangere i nesten alle aldre. Vi er en kulturskole god som noen!
Les mer
Stavanger Cathedral is the oldest of the Norwegian cathedrals that still are in use. During almost 900 years there has been celebrated services, and the Cathedral has kept lots of it medieval characteristics. This is a unique church space both in local and national correlation.
Les mer
Dåpen – en gave
Fortell meg om barnedåp
Dåpsdagen er en markering og feiring av barnet som er født. Men den er noe mer. I dåpsliturgien blir dåpen omtalt som en gave, som løfte og som inngang til fellesskap.
Les mer
Ekteskapsinngåelse eller vigsel er en offentlig handling og kan skje borgerlig eller kirkelig. I vitners nærvær gir en kvinne og en mann hverandre løfte om at de vil leve sammen resten av livet. En godkjent vigselsperson skal erklære at ekteskapet gyldig. Par som er borgelig viet kan i tillegg ha en kirkelig forbønnshandling for ekteskapet. De siste årene er det blitt mer vanlig med borgerlig vigsel, men fortsatt gifter halvparten av alle par seg i kirken.
Les mer
 

Stavanger domkirke

Haakon VIIs gate 2
NO-4006 STAVANGER
Telefon: 51 84 04 00

Powered by Cornerstone